|
mobilecity.cz
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
tereza najdekrova
|
Zaslal: po červen 06, 2005 8:41 am Předmět: mohl by mi nekdo prosim pomoct? |
|
|
Asi jsem uplne blba,ale pred tydnem jsem zaslala na ucet penize a nevam jak zjistit ID kod kterej me pusti na muj ucet prosim vas poradte mi nekdo uz mi z toho hrabe a potrebuju si poslat GLUMA |
|
Návrat nahoru |
|
|
mac Site Admin
|
Zaslal: po červen 06, 2005 9:22 am Předmět: Re: mohl by mi nekdo prosim pomoct? |
|
|
tereza najdekrova napsal: | Asi jsem uplne blba,ale pred tydnem jsem zaslala na ucet penize a nevam jak zjistit ID kod kterej me pusti na muj ucet prosim vas poradte mi nekdo uz mi z toho hrabe a potrebuju si poslat GLUMA |
ID (v podstate to je pristupove heslo) si kazdy muze zvolit sam. Pokud to tak neudela, zvoli se jako heslo nejaky udaj z prevodniho prikazu (cislo konta, konstatntni symbol, ...)
Zrovna u Vaseho prikazu byl jen konstatni symbol, takze to je ted Vase ID. Uz jsem Vam to ale nejmene 2x psal, overte prosim, jestli nemate nejaky problem s e-mailovou schrankou... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|