mobilecity.cz :: Zobrazit téma - Motorola V3i razr
Obsah fóra mobilecity.cz mobilecity.cz

 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Motorola V3i razr

 
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra mobilecity.cz -> Oskárek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Euronymous



Založen: 12.1.2006
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: čt říjen 05, 2006 4:49 pm    Předmět: Motorola V3i razr Citovat

Pomuze nekdo s nastavenim oskarka pro tento telefon???

Datovou komunikaci mam nastavenou od operatora (Vodafone).

Diky za nazory
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mac
Site Admin


Založen: 10.12.2004
Příspěvky: 240

PříspěvekZaslal: čt říjen 05, 2006 5:17 pm    Předmět: Citovat

V aplikaci je potreba nastavit jen cislo a email odesilatele. I bez techto udaju lze ale nastaveni dat otestovat. Pokud se po pokusu o odeslani sms nebo emailu objevi hlaska, ze neni vyplneno cislo nebo email odesilatele, je "datove" nastaveni ok...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Euronymous



Založen: 12.1.2006
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: pá říjen 06, 2006 11:26 am    Předmět: Motorola Razr V3i - oskarek Citovat

Tak se mi to stale nedari:(

Pri pokusu o odeslani se me to pta:

Pouzit datovou sit?
Adresa URL: http://nokie.cz/oskarek3.php

Ano zeptat se jednou
Ano, vzdy se zeptat
Ne, zeptat se pozdeji
Ne, nikdy neudelit pristp

a ani po vybrani jedne moznosti se obejvi dalsi hlaska:
Nasatla chyba:java.io.IOException

pritom datovou komunikaci jsem si nastavil pomoci sms od operatora(vodafone) tak opravdu netusim kde je chyba:(

Pls poradte Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Euronymous



Založen: 12.1.2006
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: pá říjen 06, 2006 12:45 pm    Předmět: Citovat

Chci se zeptat, aby mi fungoval Oskarek popridae Jimm na motorole V3i, tak musi byt odblokovana java na tomto telefonu???Diky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra mobilecity.cz -> Oskárek Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Můžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com