mobilecity.cz :: Zobrazit téma - Obsah dřívější diskuse, část 1.
Obsah fóra mobilecity.cz mobilecity.cz

 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Obsah dřívější diskuse, část 1.

 
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra mobilecity.cz -> Oskárek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mac
Site Admin


Založen: 10.12.2004
Příspěvky: 240

PříspěvekZaslal: pá prosinec 10, 2004 3:19 pm    Předmět: Obsah dřívější diskuse, část 1. Citovat

2004-11-19 14:06:24 uffffffff chtela bych si to nainstalovat do mobilu ale nejak nevim jak na to? Kabel mam a jsem pripichla na net, ted jsem zacala zkoumat zda mam aktivovane vsechny sluzby a uz se zacinam ztracet - co s tim APN? a kam do mobilu to mam vlastne nainstalovat,

2004-11-19 12:56:01 Uctovani u TWISTU:Po odeslani 1 SMS dojde cca po 1-3min k ukonceni aktiv.GPRS spojeni.Pri odesilani dalsi SMS po tomto intervalu se uctuje dalsich 5 kB(35 hal) za nove GPRS sestaeni.Bohuzel,tak to je.Uz mnohokrat odzkouseno i potvrzeno operatorem Sad

2004-11-19 12:25:23 no, jestli chces stahnout + rozjet Oskárak, musis mit aktivovanej wap, GPRS ,http profil pro srtahovani, APN inetrnet...

2004-11-19 11:55:20 mám C55 (operator oskar) nastaveni GPRS podle mě správné a jinak funkní ale nedaří se mi stáhnout program oskarek, po odeslani na uložení mi po chvilce napíše chyba při nahrávání poraďte Dík prema@atlas.cz

2004-11-19 11:07:45 ky za moznost odesilani do ostatnich dvou siti.

2004-11-19 11:06:40 Oskarka pouzivam (i kdyz v posledni dobe se mi nedari odeslat zpravu z "duvodu chyby na strane serveru oskara"), ale abych mu veril natolik, ze mu sverim moc nad svym kontem na t-zones, to zase ne. Napad dobry, ale pro me nepouzitelny. V kazdem pripade di

2004-11-19 11:02:37 Muzete nekdo overit Twist a zaokrouhlovani na 5KB? (melo by k nemu dojit 1x za hodinu)


2004-11-19 11:02:25 Testoval jsem uctovani GPRS u Oskarty, zde jsou vysledky:
- k zaokrouhlovani na 1KB nedochazi, cena sms je opravdu kolem 10hal
- ukonceni aplikace nema na uctovani vliv (a sit to ani nepozna)


2004-11-19 08:50:33 tak zavolej primo "oskarovi", na nokie ti poslou nastaveni smskou... (a zaroven se dovis, jestli mas gprs vubec aktivovane... Smile

2004-11-19 08:46:16 Apn mam nastaveno dobre - mam Oskara a nastaveno internet (pausal) DNS u N3510i neni

2004-11-19 08:35:08 APN se musi nastavit podle tabulky na teto strance. A mozna i DNS1: 160.218.010.201
a DNS2: 194.228.002.001 (pro eurotel)


2004-11-19 08:28:02 jeste jednou Nokia 3510i - chodi to nekomu?Mam nastaven profil kde mam pouze APN internet a bohuzel to nemaka.Poradi nekdo??Diky

2004-11-19 08:18:40 Co je s C55? Malo barev? Smile))

2004-11-19 07:48:16 Pekny,ale pro C55 nepouzitelny Sad

2004-11-18 23:43:04 Díky za info !

2004-11-18 23:40:19 Sice to tu nikde jasne receno neni, ale je to tak - vse bezi pres server mobilecity. Vyhodou je mala datova narocnost pro mobil, nevyhodou moc uzivatelu a tim chybovost...

2004-11-18 23:37:17 >>> l. nebo se mýlím? děkuji

2004-11-18 23:35:55 Mám DOTAZ. Je s přibývajícím počtem uživatelů Oskárka nějak zatížen server mobilecity.cz a tím i případné chyby nebo Oskárek komunikuje přímo jen s danou bránou. Asi komunikuje přes Váš server ne? Datová náročnost se tak přenáší na Váš server a ne do mobi

2004-11-18 22:41:50 Tak uz mam taky novou verzi.Zatim to vypada moc dobre. Uz jen poladit ty delsi SMS na Eurotel a psani pres cely display a myslim, ze to bude BOMBA!! Super a diky.

2004-11-18 22:30:52 Možná bys měl taky nechat stáhnutelnou tu předešlou verzi. Přece jenom ne každej potřebuje t-mo a stačí mu tam před tim.

2004-11-18 22:09:58 No vypadá to skvěle.Tedy mluvím o tom t-mobilu.funguje vše - odesílání i to info o sms je dobrý). Máš velký dík. Ještě vyladit ten Eurotel a to psaní na celý displej.
Dave21

2004-11-18 21:50:11 No super chlape !!! DÍKY Smile Dám ti vědět.

2004-11-18 21:14:50 A je tu nova verze Smile Zmen je plno, takze predchozi verzi zatim nemazte a pripadne chyby prosim hlaste Smile mac

2004-11-18 16:51:49 Jo a kdy bude 2.0.0? Smile

2004-11-18 16:46:50 To je fakt, ale je to škoda. jiný aplikace to umí Smile

2004-11-18 16:18:36 Lidi, hned na zacatku teto stranky se pise, ze do Eurotelu se dorucuje jen 60 znaku! Smile

2004-11-18 16:13:57 Tak jsem to dneska testoval i ja na svy N-Gage a taky se do eurotelu poslala jen ta prvni SMS. Ostatni nedosly.Zkousel jsem to celkem 3x.Chtelo by to fakt vyresit.

2004-11-17 17:07:56 omlouvám se za nedopatření :-/
Dave21

2004-11-17 16:44:04 Máš pravdu. Teď sem to zkusil a přijde jen 1 sms.To by měl žešit autor.
Dave21

2004-11-17 16:33:44 Máš pravdu. Teď sem to zkusil a přijde jen 1 sms.To by měl žešit autor.
Dave21

2004-11-17 14:49:29 Tak jsem to znova zkousel a na Eurotel dojde opravdu jen tech prvnich 60 znaku a zbytek nic Sad Mam ver.1.1.2-3 a Siemens SX1.

2004-11-17 12:53:47 Psaní delších zpráv na ET (rozdělení) funguje, tak nevim proč tobě ne?
Dave21

2004-11-16 23:44:42 jasne

2004-11-16 22:30:38 Zdravím, dříve jsem se o tuto variantu ani moc nezajímal, ale kámoš něco říkal, že je to super, tak jen v krátkosti. Vyplatí se to i když mám tarif "Oskar - odepiš", kde sms na oskara je za 0,35 (vyjímaje ostatní). Díxs

2004-11-16 21:05:54 Mam takovy dotaz,nemohlo by se nejak vyresit psani delsich SMS do ET?Dosly by napr. formou rozdeleni ve vice zpravach po 60 zn. To by bylo SKVELY! Diky.

2004-11-16 19:44:49 MACu díky, už se těšim na dvojkouvou verzi Smile))

A napada mě ještě jedno zlepšení: při náhlém ukončení Oskárka vyvolání textu poslední sms.

Jinak doufam, že nás nebudeš dlouho napínat s tou novou verzí Smile))
Dave21

2004-11-16 17:51:19 - ceska diakritika bude jen v odezve, tedy napr. "Vaše zpráva byla odeslána".
- limit 256 znaku se snad taky zvladne (musi se nahradit jinym typem pole, pak to pujde Smile

2004-11-16 16:38:01 Jeste bych mel dotaz na verzi 2.0.0.Ten vysledek odesilani s ceskou diakritikou znamena ze dosla zprava bude s diakritikou?A co kdyz to posilam na telefon ktery ji nepodporuje.Dojdou blbosti.

2004-11-16 16:35:38 Uz jsem tu jednou psal kvuli omezeni znaku na 256 znaku a bylo mi vysvetleno,ze je to telefonem.Mam S65 a treba u AbsoluteSMS nebo u Datla mi tech 760 znaku napsat jde ale na Oskarku me to proste dal nepusti.
Hamsa

2004-11-16 15:30:31 Cau,
aplikace je v pohode, jen na svem SE T610 nemohu rozjet prisup do "adresare"...Jak na to? Mate nekdo radu?
Dik Jackal

2004-11-16 12:11:22 HW modem je potreba jen pro pripojeni k PC...Tweety, jestli mas eurotel go, tak apn je gointernet

2004-11-16 11:57:39 To vím, že nemá hardware modem, ale proč tady teda píšou, že to N3510i umí? Tweety

2004-11-16 11:38:05 NO super! Smile))

2004-11-16 09:01:20 Odesilani do T-Mobile se blizi, vydrzte... Smile

2004-11-16 08:57:55 Opravdu vaše aplikace je prima beží mi na S65 spolehlivě,ale kdyby byla možnost do t- mobilu jste uz bezkonkurencni. Drzim palce Jan

2004-11-15 22:33:52 na 6600 funguje ok..
Imotep

2004-11-15 21:30:52 jo mam tobe to nepujde protoze 3510i nema hardwarovy modem->tak to mas peska

2004-11-15 15:31:32 Ahoj, na N3510i mi to nejde spojit. Příst. bod je ok (internet), ale stále to hlásí chybu. Máte nějaké info? Dík Tweety

2004-11-15 09:12:40 oskarek mi nejde stahnout do mt50. z ostatních wapových stránek stahuji v poho.... nevite někdo čim to je? dik MAX

2004-11-13 21:00:17 Jo jo. utržená SMS s křížkem (#) na "konci"

2004-11-12 20:58:16 Mám problém možná, že se Vám to stalo také. Někdy nedojde text. zpráva kompletní stalo se to někdy někomu?

2004-11-11 22:04:11 Ale aktivni GPRS prenos neni pochopitelne staly ani na M55.GPRS se aktivuje jen kdyz nastane nejaky prenos a pak se zase ukonci.Myslim,ze tohle je snad logicke a vseobecne zname!Nebo myslis,ze maj neustale vsichni akt. GPRS?:-)To fakt ne...

2004-11-11 20:39:46 Na oskara mi to pise ze je chyba na oskarmobil.cz o co se jedna?? Dik

2004-11-10 18:55:49 hele kocko. musis mit ale jen jeden ucet aktivni. alespon u me na motorce musim mit aktivni ucet INTERNET.kdyz dam gprs nebo mms ,tak to nefakci! hoj a nevol cervene!pavlos

2004-11-09 19:39:34 Potřeboval bych poradit jak tento soft rozchodit na Siemensu S65,aplikaci stáhnu uložim do aplikací zpustím napíšu sms odešlu odesílá se tak 3min a pak končí hláškou "nastala chyba:java.io.Interuptedl0Extension:Connection closed" mám ET data nonstop, nast

2004-11-09 17:54:43 Omezeni 256 znaku je dano konkretnim telefonem, aplikace ma povoleno 760 znaku.

2004-11-09 09:26:16 Mohl by se mi ozvat clovek, ktery rozchodil odesilani na Motorole C450? (na mac@click.cz). Dik, LM

2004-11-09 09:04:52 K tomu rozpojovani gprs spojeni - jaky mas telefon? Moje M55 ukazuje stale pripojeni...

2004-11-09 08:02:01 Mel bych par pripominek na ktere jsem zatim prisel.
Pri psani zpravy mi nejde napsat vice nez 256 znaku.Neslo by to zvetsit?
A jeste jednu.Kdyz posilam zpravy z T610 tak se bohuzel nedostanu do sveho adresare.S tim uz jsem se smiril.Ale nejdou mi vklada

2004-11-09 01:13:06 CENA SMS U OSKARKA: Tak ze je to na 100% provereny nekolika lidma, vcetne infolinek obou operatoru.
T-MOBILE: 1 SMS = 35 hal.
Eurotel : 1 SMS = 16 hal.
Po odeslani SMS se rozpoji aktivni GPRS prenos a pro opetovne poslani dalsi SMS se setavuje nove GPR

2004-11-08 23:27:45 pokracovani: Kdyz odeslu treba za sekundu dalsi,znova se odecte dalsich 5 kB...

2004-11-08 23:27:27 A jak si mam nastavit spravne komunikaci?Mam T-Mobil a pripojeni pres GPRS internet.Pri kazdym spojeni se ale bohuzel odecte castka rovnou za 5kB.Na infolince mi rekli,ze to tak je v poradku.Tak ze jedna SMS pres oskarka vyjde na 35 haliru.Kdyz odeslu tre

2004-11-08 21:50:28 TAKZE NA SE610 NEROZCHODIM ADRESAR V TELEFONU? Sad
Jedině si asi přepsat čísla do interního adr. Oskárka.
U Siemense to funguje v poho.

2004-11-08 11:29:34 Nemůžu rozjet oskárek na 6100, v čem může být problém? Děkuji
Spustí se,ale zpráva se neodešle.

2004-11-08 11:24:51 Vsechno mi funguje. Oskarek je super. SiemensCX65
Vy, co neumite nastavit telefon, to nesvadejte na MIDlet.

2004-11-08 09:26:35 nastav si spravne komunikaci, at Te pripadny neuspech vyjde 10x mene... Smile

2004-11-08 01:09:39 TAk ted v 1:08h rano opet: VAse zprava nebyla odeslana kvuli chybe s Eurotel.cz. Pritom brana ET bezi jako po masle.Za sekundu posilam znova a uz se SMS poslala.No a 70 haliru v pytli Sad

2004-11-08 00:58:21 Je pravda,ze posledni dobou se mi dari SMS odeslat az tak na potreti,napoctvrty.To uz cena pomalinku vyjde jako u normalni SMS:-(Neda se nejak posilit kapacita toho serveru,co to preposila?Je to dost potreba!

2004-11-07 21:06:29 do adresare (pri odesilani sms) se da vejit jen, pokud je cislo prijemce prazdne...

2004-11-07 20:58:50 caute,chtel bych nastavit datovy ucet na SE T630 ale nejde mi tam dostat dns a hlavne spojeni APN pres internet a ne pres wap.zkuste mi tu napsat nejakou cestu.dik p.

2004-11-07 11:51:58 po stažení poslední verze, napsání textu se nedá dostat do adresáře, jen se tam objeví posledně použité číslo

2004-11-07 11:25:07 N6600 při odeslani mi to píše chyba sytému,funguje to někomu na N6600?

2004-11-06 21:51:55 tak doufam ze vsichni co maji x100 prestanou vykladat ze to nefunguje protoze me to bezi bez problemu a nejen tohle a jinak tohle vse je uz davno na netu popsano cus

2004-11-06 21:49:16 samsung x100 se musi nastavit v servisnim menu pres jake apn se ma java pripojovat.pokud nekdo nastavuje pouze v menu nastaveni spojeni tak mu to nemuze fungovat dokud prave v servisnim menu nenastavi apn pro javu do nastaveni se dostane kodem #*577699# (

2004-11-05 15:03:57 ne ne, komunikacni funkce jsou temer beze zmeny. Problem je ve velkem poctu uzivatelu (i tak je uspesnost odeslani dnes 85%).

2004-11-05 14:58:35 jen 6kB a je funkcni.Pro odesilani sms do site ET mohu doporucit i midlet EurotelSMS temer 100% spolehlivost Smile

2004-11-05 14:55:52 Oskárek je v teto verzi absolutne nespolehlivy Sad ,zobrazuji se mi sama chybova hlaseni at jiz odesilam do OS ci ET(navazovani spojeni...,sms se nepodarilo odeslat,chyba neni na vasi strane....).Absolute SMS brana sice nema uvnitr aplikace adresar,ale ma

2004-11-04 15:54:36 Zrejme ano, prej posilaji pres wap levne SMS, tzn. ze maji minimalne nejakou wapovou "branku"
Wink


2004-11-04 10:32:39 A maji operatori nasich slovenskych pratel nejake free sms brany? Smile

2004-11-04 10:29:59 Neni v planu vyvoj aplikace i pro slovenske pratele ???

2004-11-03 17:16:33 Mě to nejede na ty N 7650 nevite co by tam mohlo byt za chybu?předem díky

2004-11-03 13:12:05 Tak uz to na Eurotelka vali........ cuz A jen tak dale!!!!!!

2004-11-03 12:51:25 Kamo tak sem to stahl.... ale mam problem (u ASb mi to bez problemu funguje) ale u tebe mi nejde odesilat na Eurotela!!! ?? Mam SE T630...

2004-11-02 17:32:30 vychozi datova komunikace, ten OSKAR INTERNET. kdyz nastavite vychozi MMS nebo GPRS ,tak aspon mi to neslo. hoj a nevolte bolševiky! pavlos

2004-11-02 17:30:47 cau dablove! u oskara musite na www.oskarena.cz nalezt svoj fon. tam pak musite vyhledat OSKAR INTERNET a nastavit.skoro nic se tam nenastavuje jenom naky DNS a APN. je to tam perfekne popsano.no a pak musite v tel.(aspon ja ,na motorole v 220) nastavit v

2004-11-02 14:19:09 pricina je asi u eurotelu, protoze prave ted nelze odesilat ani pres www prohlizec (dojde k timeoutu).

2004-11-02 14:13:06 Při pokusu odeslat SMS na Eurotel, napíše Komunikace:
Navazování spojení ...

a nic se neděje ????? Pjootr

2004-11-02 14:07:09 Mám N 7650 a při odesílání mi to nahlásí chybu: HTTP chyba 400.Co musím nastavit u oskara aby se to ale nepripojovalo přes wap?jaká IP?nebo tam nemusí být?jiná aplikace mi šla i bez IP.dííkys

2004-11-02 11:59:18 Nedaří se mi instalace na Samsung S300m. Aplikaci to najde, ale po souhlasu s instlací to sice instaluje, ale na konci to napíše "Čekejte" a poté jen "Cbyba při instalaci". Nevíte co s tím? Díky

2004-11-02 08:35:23 Jak si mám nastavit bránu APN u oskara aby mi to používalo internetový gprs a ne wapový? mám nokia 6610, na oskarovy sem to nikde nemohl najít. díky m.k.

2004-11-01 21:40:20 Na Samsung X100 to asi nejede napsalo to "nastala chyba" teda pri odesilani nastaveno jenom APN internet jinak profil pro wap jsem celej smazal

2004-11-01 13:40:22 Samozrejme, problem bude co nejdrive odstranen
Smile (pak se tu objevi zminka...)

2004-11-01 13:33:36 neslo by pridat php skript na ostraneni hacku a carek?...melo by to byt na par radku a hodne by to pomohlo t9 vsude standardne dava hacky a carky...diky:-)

2004-10-31 19:44:45 nic tajného v tom není, napsal jsem php skript, který kod z obrazku precte. Nekto to resi pomoci ocr. (psal jsem mail, ale schranka je plna Smile
()


2004-10-31 19:11:36 Docela by mě zajímalo, jak jste ten problém s kódem na Oskaru vyřešili (stačí naťuknout...) Díky H. (prosím info na oskar@hoowoo.euweb.cz)

2004-10-30 22:16:50 funguje dokonce i na XDAII Wink

2004-10-30 12:57:17 musi se psat bez hacku a bez carek

2004-10-29 22:06:31 Dobrý večer všem. Na Nokii 3510i program funguje. Poslal jsem úspěšně na Oskara. Mám jen pár problémů:
1)Příjemci na Oskarovi na N3510i se v textu místo r s háčkem zobrazil otazník.
2)Nejde mi vybrat číslo ze seznamu tel. a ze seznamu v programu je to

2004-10-29 12:40:29 CHYBKA - Pri psani sms na M55 se text sms zobrazuje pouze na prvnich 2 radcich... Pavel

2004-10-29 09:48:47 roblémů).Formát čísla jsem zkoušel 608xxxxx i +420608xxxxxx.Můj operátor je OS.Co s tím? jan.ci@operamail.com

2004-10-29 09:45:49 Takže odesílaní na OS nefunguje Sad .Oskárek je sice funkční i s Motorolou C450(mám já).V současné době se mi však nedaří aplikací nic odeslat.Dat. profil mám nastavený na ointernet(Oskarta),jelikož přes tento profil komunikuje i java klient MailBoss(bez p

2004-10-28 23:38:00 Neslo by do skriptu na serveru nebo do samotne aplikace pridat neco na odstraneni hacku a carek...aby se nezobrazovaly jako otazniky. Diky Standa

2004-10-28 20:43:29 ahoj. hlasi mi to chybu. mam motorolu v 220 a nevim si rady. pomuze mi nekdo? at mi tu napise co s tim mam delat. ahoj jana

2004-10-28 01:29:49 P.SRazzo odeslani 1 SMS treba na ET,se telefon odpoji od aktiv.GPRS.Dalsi SMS uz je pres nove GPRS sestaveni,tedy uctuje se dalsich 5KB!

2004-10-28 01:27:08 Jej,k cemu tahle diskuze je?Proste odeslu 1 SMS a za 5-10 minut mi snizeji kredit o 35hal.Co porad resis?Takhle to opravdu je!Prosim,pochop,ze se plati za 1KB 7hal,ale uctuje se kazdych zapocatych 5KB.CO JE NA TOMHLE NEPOCHOPITELNE???Grrr Smile

2004-10-27 21:30:47 Mylis se Ty Smile Koukal jsem ale, ze u twistu se tech 5kb zaokrouhluje po kazde hodine... (pak to svadi k tem Tvym zaverum)

2004-10-27 21:10:43 Vis,ja ale neposilam vetsinou najednou 5 SMSek.Telefon preci neni stále pripojen pres GPRS k internetu.To proboha nevis?Aktivni GPRS komunikace se prerusuje!

2004-10-27 20:29:28 halóooooooo, prográmek je už na www.freemidlet.cz

2004-10-27 18:12:27 Při odesílání se mi zobrazí "nastala CHYBA!"
Co s tím?

2004-10-27 17:42:17 Tak to s tim ucovanim ale neni!!! Kdyz posles 5 smsek a kazda zabere 1KB dat, tak to je dohromady 5KB a zaplatits tedy 5x7 haleru (nikoli 5*35hal). Srovnani s uctovanim volani je spatne!

2004-10-27 15:49:21 Jezisi,my si ale vubec nerozumime!Vzdyt o case tu neni zadna rec.Pochopitelne,ze cas nevadi.Ale vadi to,ze T-Mobile uctuje data po 5KB.IKDYZ POSLES 1KB,uctuje se 5KB.Stejne jak ou volani a prvni minuty.Kdyt provolas 1 sekundu, uctuje se cela min.

2004-10-27 13:22:39 Jeste k tomu TWISTU.Jaktoze nevadi,ze se uctuje po 5KB?Jiste,ze to vadi.Kdyz 1KB stoji 5hal,ale uctuje se po 5KB,tak ikdyz poslu jen 1 nebo 2KB,tak mi nauctuji celych 5KB-to zn. 35hal.Zkousel jsem to nekolikrat.

2004-10-27 13:19:15 To se mi nezda. Gprs je v podstate trvale pripojeni a je jedno, jestli mezera mezi odesilanim dvou datovych bloku je 1 vterina nebo 1 hodina....

2004-10-27 13:08:48 Jeste k tomu TWISTU.Jaktoze nevadi,ze se uctuje po 5KB?Jiste,ze to vadi.Kdyz 1KB stoji 5hal,ale uctuje se po 5KB,tak ikdyz poslu jen 1 nebo 2KB,tak mi nauctuji celych 5KB-to zn. 35hal.Zkousel jsem to nekolikrat.

2004-10-27 10:57:58 Funguje na N6230 ok díky

2004-10-27 09:27:07 Novy zpusob odesilani do oskara je resen na strane serveru, se kterym komunikuje aplikace Oskarek. Nova verze Oskarka tedy neni potreba!!! Smile

2004-10-27 09:25:27 K uctovani pres gprs - jednotka 5KB u twistu nevadi, data se scitaji dokud nevypnete telefon, takze smska opravdu vyjde na cca 7 haleru.

2004-10-27 09:20:50 Pristup do seznamu telefonu zavisi na implementaci javy. SE (a asi ani Nokia) to pravdepodobne nepodporuji... Sad

2004-10-27 08:50:23 jo jeste mem t630

2004-10-27 08:49:47 ahoj prosim te pises ze by ten programek mel umet pristup do adresare telefonu ale mne se do nej nepodarilo dostat.mohu pouze zadavat kontakty do toho interniho,nebo jsem to spatne pochopil?diky

2004-10-27 03:28:58 Pokracovani: GPRS-TMO,ET i OS),tak je to takove zdlouhave,nez nalistuju ISP TMO... Slo by to nejak vyresit?Zkouseno na Siemens SX1.Diky MASH.

2004-10-27 03:27:05 No,jedna vec,ktera me trosku "stve" tu preci jen je.Prestoze v nastaveni java aplikaci nastavim vychozi bod pripojeni, tak se me stejne pri kazde odislane SMS Oskarek pta, jakej pristupovej bod se ma pouzit.A jelikoz ja jich mam v pameti dost (MMS,WAP,GPR

2004-10-27 01:34:30 Prosim, jak to teda je? Funguje posilani do nové Oskarovi brány (potvrzovaci kod) i s verzi 1.1.1-3 nebo ne? Jinak na Siemensu SX1 program funguje perfektne!Ztaim jsem posilal SMS jen na ET. Twist ma bohuzel uctovani po 5KB, coz je 35hal.Ale stejne SUPER!

2004-10-26 23:01:32 Ahoj tak si tam prihod telefony samsung c100 a x100 funguje to perfekt teda zatim musim rict ztech co mam ve fonu je ten tvuj nejlepsi:-)

2004-10-26 21:31:48 calky

2004-10-26 21:25:13 Co nefunguje? Odesilani na Oskara nebo obecne komunikace? LIDI, PISTE KONKRETNEJI! Smile a klidne na mail mac@click.cz

2004-10-26 21:19:28 na nokii 6600 nefunguje.. jaktoze Wink

2004-10-26 18:58:13 OPET BY MELO FUNGOVAT ODESILANI NA OSKARA!!! Smile

2004-10-26 11:26:00 Tak to už se moooc těším. A kdy přibližně budeme moc začít stahovat novou verzi ???
Pjootr

2004-10-26 11:16:28 samozrejme! (aspon v to pevne doufam Smile

2004-10-26 11:14:38 Oskar změnil bránu, nutnost zadávat kód z obrázku, můžeme počítat s novou verzí programu která toto zvládne ? Děkuji za odpověď. Pjootr

2004-10-25 23:19:35 jj už sem na to přišel jinak dikes Smile

2004-10-25 23:15:46 z teto stranky Smile
Soubory maji sice stejne jmeno, ale verze je 1.1.1
Nebo z wapu (link vyse)

2004-10-25 23:13:02 kde stáhnu tu novou verzi????

2004-10-25 17:22:09 muze mi nekdo napsat co a jak mam mit kde nastaveny v c55 aby mi to slo? mam oskara. prosim lidi. peterrr@centrum.cz

2004-10-24 21:17:19 Odesilani na cislo 775XXXXXX uz funguje Smile

2004-10-24 20:50:45 Co to je za cislo 7750? Z oskarovy free SMS brany se na tohle cislo taky asi neda posilat Smile


2004-10-24 18:25:46 nezná číslo 7750..... jinak super aplikace

2004-10-23 19:59:45 C55
Navazování spojení > Nastala CHYBA!
GPRS mam normalne zapnuty a Jabber mi funguje . .

2004-10-23 16:58:47 Na S55 to funguje skvěle !

2004-10-22 11:29:39 Ide to aj na sl45i???

2004-10-22 11:03:50 CX65 funkcni;-)

2004-10-21 17:09:48 Na 100% funguje na siemensech M55 a MC60
Corfen

2004-10-21 16:37:41 Bylo by dobre tu chybu popsat a uvest typ telefonu Smile

2004-10-21 16:29:36 Me to napise pri odesilani chybu Sad

2004-10-21 15:54:41 =)
Corfen
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra mobilecity.cz -> Oskárek Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Můžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com