|
MobileCity.cz SMS zdarma, java hry, aplikace, loga, mobilní telefony.
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
predator
|
Zaslal: so únor 06, 2010 1:09 pm Předmět: nelze odesílat sms (Nokia 6681) |
|
|
Mám problém, když potvrdím připojení k internetu před odesláním sms a mělo by dojít ke stažení piktogramu, tak se telefon zasekne těsně před jeho stažením, kdy je na displeji zobrazeno "probíhá..." a nic se neděje. Program lze ukončit jedině stiskem tlačítka pro ukončení hovoru. Myslel jsem si, že je to zastaralým softwarem telefonu, avšak i po jeho aktualizaci na poslední verzi, je problém stejný Na Nokii 6600 kde je software ještě starší, mi to funguje (i když někdy před odesláním Oskárek několikrát "spadne" a odeslání musím opakovat - chyba javax...) ale jde to. V telefonu je internet samozřejmě správně nastaven konfigurační zprávou z Vodafonu. Prosím Vás tímto o radu, předem děkuji za odpověď. (ještě jednou připomínám že jde o Nokii 6681) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lovo
|
Zaslal: čt únor 11, 2010 12:42 am Předmět: |
|
|
Internet 'samozřejmě' správně nastaven konfigurační zprávou z Vodafonu? Tak tohle bylo fakt hustý! Pokud bych se tím vůbec zabýval, samozřejmě bych začal prověřením výše uvedeného nesmyslu. Tedy nastavil bych to manuálně.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|