Obsah fóra MobileCity.cz MobileCity.cz
SMS zdarma, java hry, aplikace, loga, mobilní telefony.

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

nelze odesílat sms (Nokia 6681)

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra MobileCity.cz -> Cokoli co nesouvisí s Oskárkem
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
predator

PříspěvekZaslal: so únor 06, 2010 1:09 pm    Předmět: nelze odesílat sms (Nokia 6681) Citovat

Mám problém, když potvrdím připojení k internetu před odesláním sms a mělo by dojít ke stažení piktogramu, tak se telefon zasekne těsně před jeho stažením, kdy je na displeji zobrazeno "probíhá..." a nic se neděje. Program lze ukončit jedině stiskem tlačítka pro ukončení hovoru. Myslel jsem si, že je to zastaralým softwarem telefonu, avšak i po jeho aktualizaci na poslední verzi, je problém stejný Sad Na Nokii 6600 kde je software ještě starší, mi to funguje (i když někdy před odesláním Oskárek několikrát "spadne" a odeslání musím opakovat - chyba javax...) ale jde to. V telefonu je internet samozřejmě správně nastaven konfigurační zprávou z Vodafonu. Prosím Vás tímto o radu, předem děkuji za odpověď. (ještě jednou připomínám že jde o Nokii 6681)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lovo

PříspěvekZaslal: čt únor 11, 2010 12:42 am    Předmět: Citovat

Internet 'samozřejmě' správně nastaven konfigurační zprávou z Vodafonu? Tak tohle bylo fakt hustý! Pokud bych se tím vůbec zabýval, samozřejmě bych začal prověřením výše uvedeného nesmyslu. Tedy nastavil bych to manuálně. Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra MobileCity.cz -> Cokoli co nesouvisí s Oskárkem Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: